Over ons 2017-05-05T00:47:08+00:00

Wie zijn wij?

Rossen Iliev

Rossen Iliev is een ervaren vastgoedmakelaar en vastgoedconsultant met kantoren te Sofia, Burgas en Varna.

Hij heeft in New York en België gewerkt en heeft meer dan 15 jaar ervaring met internationaal cliënteel.

Door zijn uitgebreid Bulgaars en internationaal netwerk is hij de perfecte persoon om u te begeleiden bij de aankoop van uw Bulgaars vastgoed.

Hij kent de Bulgaarse vastgoedmarkt als geen ander en zal u in alle openheid wijzen op de positieve en negatieve kanten, en op de ‘do’s en don’ts’.

Hij zal tevens een volledige service verzorgen en niet enkel de vastgoeddeal succesvol beklinken maar ook zorgen dat juridisch alles volledig afgedekt is, dat u de juiste verzekering voor uw vastgoed afsluit en zijn team kan u ook helpen met een heleboel praktische dingen.

Er wordt gemikt op een lange termijn relatie waar service en vertrouwen centraal staan!

Mr. Iliev spreekt naast Bulgaars, vloeiend Engels, Russisch, Frans en Italiaans. Bovendien staat hij erop voor u zeer bereikbaar en flexibel te zijn.

Iven De Hoon

Iven De Hoon zit al 25 jaar in de fiscale en juridische dienstverlening.

Na 15 jaar hoofdredacteur van de succesvolle adviesbrieven Tips en Advies Belastingen en Tips en Advies Vastgoed van uitgeverij Indicator, richtte hij zijn eigen fiscaal advieskantoor De Hoon & Partners op.

Bovendien runt hij twee bijzonder succesvolle websites die meer dan 50.000 bezoekers per maand hebben, nl. bespaarbelastingen.be en nomoretax.eu.

De laatste jaren is het kantoor De Hoon & Partners vooral bezig met residential planning (de meest ultieme vorm van taxplanning…) en met Bulgarije te promoten als een van de meest aantrekkelijke plekken om uw bedrijf te vestigen, vanwege de lage loonlasten, de lage belastingen (10% vlaktaks), de EU subsidies, de lage bemoeizucht van de overheid, de stabiliteit van het land …

Rossen Iliev en Iven De Hoon besloten dan ook de handen in mekaar te slaan en u warm te maken voor een erg rendabele investering in Bulgaars vastgoed.

Rossen Iliev draagt zorgt voor de begeleiding bij de aankoop van het Bulgaars vastgoed.

Iven De Hoon staat borg dat u fiscaal en juridisch de dingen correct op een rijtje hebt vanuit een Nederlands of Belgisch perspectief, en hij is in permanent contact en overleg met zijn business partner Rossen Iliev.

Succes!

Meer weten?

Prachtige betaalbare projecten aan de Zwarte zee

De projecten die we hier aanbieden liggen nabij Nessebar, een prachtig stad op een schiereiland in de Zwarte zee en Unesco werelderfgoed.

Prijzen beginnen vanaf 50.000 EUR, contacteer ons voor meer details!

Contacteer ons