Waarom Bulgarije?

Home/Waarom Bulgarije?
Waarom Bulgarije? 2017-05-04T22:48:50+00:00

De ongepolijste diamant van Oost-Europa!

Bulgarije is een land waar mensen niet zoveel bij kunnen voorstellen. Het is nochtans een volwaardig lid van de Europese Unie, een prachtig en onontdekt land met een overweldigende natuur, een eeuwenoude cultuur, een heerlijk klimaat en bijzonder goedkoop. Het is een veilig land dat in volle ontwikkeling is …misschien nét het goede moment om te investeren in een tweede verblijf.

Night sofia

Nu een aantal vakantiebestemmingen zoals Egypte, Turkije, Tunesië…minder evident zijn is dit orthodox katholiek land een bijzonder interessant alternatief.

Investeren in vastgoed in Bulgarije
Er is Sofia wat een moderne bloeiende stad is met bijna 2 miljoen mensen waar je alles vindt van shoppingmalls, hippe en trendy restaurants en bars, tot oude kerkje en mozaiëken. Daarnaast is er een overweldigend binnenland met bergen tot 3000 meter. Dit is het paradijs voor wandelaars, bergbeklimmers, jagers, natuurspotters…
Als parel aan de kroon is er de zwarte zee met een aangenaam meditteraan klimaat, prachtige witte zandstranden, grillige rotsen en de azuurblauwe Zwarte Zee.

Steden als Varna zijn ideaal om te investeren in Bulgaars vastgoed

Steden als Varna en Burgas zijn uitgegroeid tot mondaine badplaatsen met toch dat tikkeltje authenticiteit, er de typische Balkan sfeer waardoor alles echter en minder gepolijst overkomt dan aan de Spaanse costa’s.
Ook voor de cultuurliefhebber is er heel wat aanbod. Zo is er bv. Nessebar,een authentiek middeleeuws stadje op een schiereiland in de Zwarte Zee. Of bv. het Rilaklooster hoog in de bergen met maar liefst 1 200 fresco’s met Bijbelse taferelen.

Vastgoed Bulgarije nabij skipistes
Of wil je skieën dan zijn er de ski-oorden zoals Bansko of Borovets.
Een land in de EU dat stabiel is (er zijn geen etnische spanningen bv.), in volle ontwikkeling, bijzonder goedkoop, veilig, een goed klimaat en je kan er echt lekker eten. Is dit geen plek om te investeren? Bekijk ons aanbod!